432 Hz

440 Hz-es zene - Összeesküvés, hogy elhangoljanak bennünket a 432 Hz-es harmonikusoktól?

Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/08/440-hz-es-zene-osszeeskuves-hogy.html

A legtöbb zene a világon 440 hertzre lett hangolva, miután a Nemzetközi Szabványügyi Szervezet (ISO) 1953-ban azt jóváhagyta. A világegyetem vibrációs / oszcillációs jellegének közelmúltbeli újrafelfedezése azt mutatja, hogy ez a kortárs nemzetközi koncert hangmagasság szabvány egészségtelen hatást kelthet, vagy antiszociális viselkedést okozhat az emberi lények tudatában.

Az A = 432Hz, az úgynevezett Verdi "A" egy alternatív hangolás, amely matematikailag összhangban van a világegyetemmel. A 432 Hz-en alapuló zene jótékony gyógyító energiát továbbít, mert ez a matematika egy tiszta hangja, ami a természetben alapvető.
 

Bővebben...

Cymatics experiment tonoscope 432-440Hz

Rendkívül szemléletes kísérlet. A kromatikus skála egyes hangjait 432 és 440 Hz-re hangolva is megszólaltatják. Látható, hogy 432 Hz-en összerendeződnek a szemcsék, egy-egy kiegyensúlyozott és stabil képet mutatnak, ahogy emelkedik a hangmagasság, egyre bonyolultabb mintázatot felépítve. 440 Hz-en pedig rombolás, szétszóródás, káosz figyelhető meg.

(Egy kis infó: a 432  (és a 440) Hz CSAK az A hangra vonatkozik, a többi hang ehhez a hangolva szólal meg, természetesen a mélyebb hangok alacsonyabb, a magasabbak magasabb Hz-számon.)

Bővebben...

Keresés

uddeIM Searchbot
Keresés - Kategóriák
Keresés - Kapcsolatok
Keresés - Tartalom
Keresés - Hírcsatornák
Keresés - Weblinkek

Bejelentkezés

Utolsó 5 hozzászólás

https://www.youtube.com/watch?v=Sp6BYgigN7g&list=UUHXL9uinbNCvl41n59eI3gw#t=1592 jóóóóó
Vendég (blue)
nagyon eredeti
Le a Néppel! Ne az idejét; engem vesztegessen!
gratulálok! áldás reája!
  • VilágVége megosztása

    VilágVége követése

M

e

g

o

s

z

t

o

m

Joomla! Open Graph tags